Twinca minkmaskiner

Vi har pr. 1.12.2017  indgået aftale om service af Twinca minkmaskiner i sydlige Jylland & Fyn.

Twinca er en af verdens førende producenter af specialiserede maskiner til minkfarmere i ind- og udland. De er primært kendt i branchen for deres effektive fodermaskiner og strømaskiner, der kan udrustes med avancerede styringer osv. Maskinerne fås i mange størrelser, så de matcher alle minkfarmes behov. Selvom maskinerne er ekstremt driftssikre, er der naturligvis behov for løbende service og reparationer. Det er stærkt specialiserede maskiner, så man kan ikke bare sætte en allround-maskine ind i stedet for. "Derfor er der behov for tilkaldeservice alle ugens dage hele året, og det er der ikke mange maskinforretninger, der kan stå inde for, men det kan vi.

Et stort lager af reservedele i Brørup

Da vi er meget bevist om at kunderne kræver hurtig service, har vi allerede opbygget et stort lager af reservedele, dels på vort hovedlager i Brørup, men også i en af servicebilerne. Det gør at vi hurtigt kan rykke ud og hjælpe kunderne med deres problemer. Servicen varetages af Ronni Skov Christensen, der via sit servicearbejde med Schäffer allerede har hjulpet mange minkfarmere med deres Twinca-maskiner.

Så skulle du have brug for hjælp eller have lavet service på din Twinca Maskine, så ring til Ronni og aftal en tid, hvor han kan kigge forbi.

 

Klik HER og læs pressemeddelelse