Emily er en Fransk fabrik som har fremstillet staldmaskiner igennem mere end 40 år. Maskinerne er kendt for deres innovative og funktionelle kvalitet uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. De leverer en bred vifte af maskiner der gør daglig dagen meget nemmere for rigtig mange brugere verden over.

Emily leverer strømaskiner til minilæssere, frontlæssere men også til teleskoplæssere. De fås i mange forskellige modeller der alle til gode ser alle de krav brugerne ønsker. De har en strømaskine DELTA, som er kendetegnet ved at oprive og strø halmen med roterende pick-up fjedre. DELTA maskinen er spec. god ved halmdækning af kartoffelkulerne, da den ikke snitter/findeler halmen, men beholder strukturen i halmen og gør det meget nemmere at fjerne halmen når kulerne skal tømmes

Deres SIGMA halmstrømaskine er en nyudviklet maskine hvor kastehjulet er pto trukken ,men rotoren og WorkingFloor systemet er hydraulisk trukken. Strømaskinen kan tilkobles i flere trin hvis den forstopper sig. Først kastehjulet, så rotoren og den specielle WorkingFloor.. Det gør strømaskinen ideel for spredning af tunge og mindre tørre halmballer mm. Alt styres indefra traktoren fra en kontrolbox.

De har også et stort udvalg af foderskovle og skovlmixere til de mindre brug og til specielle opgaver som feks. løsgående grise mm.

Programmet for fejemaskiner er rigtig stor og kan leveres efter specifikke kunde ønsker.

Vi har flere maskiner på lager og kommer gerne forbi for at demonstrerer en maskine for dig

Emily balleudruller
m/ udkaster

Emily Sigma
Hydr. strømaskine

Emily Sigma
PTO strømaskine

Emily AM317
Basismaskine

 

Brochurer